Gužva na Limanu zbog rekonstrukcije vrelevodne mreže - zatvoren deo Bulevara cara Lazara


Predviđena je obnova 100 metara toplovodne mreže

Razlog gužve koja se stvara na ulicama Limana, jeste to što je zatvoren deo Bulevara cara Lazara.

Radnici JKP Novosadska toplana počeli su rekonstrukciju vrelovodne mreže u tom delu grada, a predviđeno je da radovi traju do sredine meseca.

Građevinske mašine i kopanje kanala za rekonstrukciju vrelovodnih cevi, slika je sa Bulevara Cara Lazara, koji tokom radova postaje “slepa ulica” iz smera Balzakove i Krilove ka Bulevaru oslobođenja. Predviđena je obnova 100 metara toplovodne mreže, a ceo projekat zamene dotrajalih cevi finansira se iz budžeta “Novosadske toplane”.

“Počelo je sa radovima na rekonstrulciji 100 metara dvocevnog vrelovoda na Bulevaru Cara Lazara. Ono što je jako važno za naše sugrađane, pogotovo iz ovog dela grada, je da ovi radovi neće uticati ni na kvalitet, ni na kontinuitet isporuke toplotne energije s obzirom da smo još u grejnoj sezoni”, rekla je Ivana Stanimirović, portparolka Novosadske Toplane, prenosi RTV.

Kako ističu u Toplani postavljanje vrelovodnih cevi u naselju Jugovićevo je završeno, te da se očekuje normalizacija saobraćaja u tom delu grada.

Kada je reč o izmenama saobraćaja na Bulevaru Cara Lazara, autobusi GSP-a na linijama 9, 9A i 12 biće privremeno izmenjene. Privremena izmena saobraćaja na Bulevaru Cara Lazara, u zoni raskrsnice Puškinove i Šekspirove, trajaće do 16. aprila.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

Bulevar cara Lazara postaje "slepa ulica" do 16. aprila - izmena trase GSP

POPULARNO