Druga prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu ispred Spensa


Ovaj petak i subotu, 12. i 13. aprila  organizuje se druga
Cvetna pijaca, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada.

Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost, navodi se u najavi.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine - izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izlagače umetničkih zanata. Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred Spensa, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti oko 76 proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, 13 proizvođača meda i hrane i nekoliko izlagača umetničkih zanata. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

U subotu će se održati i radionica "Sasvim prirodna subota" za naše najmlađe sugrađane Goroljube, i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10.30 časova. Program "Sasvim prirodna subota" je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu.

POPULARNO