Novi asfalt u više ulica na Adicama - sanacije oštećenja u Kovilju, Budisavi, Kaću...


Nakon postavljanja asfaltnog sloja sledi uređenje bankina

Iako je još uvek zimska sezona i Zimska služba JKP“PUT“ u obavezi redovnog noćnog dežurstva do 15.marta, sa stabilizacijom vremenskih prilika, u drugoj polovini februara meseca, građevinske ekipe PUT-a su izašle na teren i po nalogu nadležne Uprave započele radove na asfaltiranju nekoliko ulica u naselju Adice.

Prva u nizu bila je Ulica Desanke Maksimović u kojoj je kolovoz, posle snega i kiša tokom zime, bio u vrlo oštećenom stanju. Nakon ove ulice završeno je asfaltiranje još nekoliko poprečnih ulica: Kralja Milana, Čerevićka, deo Sime Milutinovića Sarajlije, Danila Medakovića, Šumska i Rahele Ferari.

Nakon postavljanja asfaltnog sloja sledi uređenje bankina struganim asfaltom u svim ovim ulicama a trenutno se ovaj posao obavlja u Danila Medakovića.

Građevinske ekipe su angažovane i u Kovilju, Budisavi i Kaću gde se intenzivno rade sanacije oštećenja na kolovozu, na linijama gradskog prevoza kao i po spisku Mesnih zajednica a u Futogu, iskop putnih kanala.

U Stepanovićevu je u Ulici Biće Kesića izrađen usporivač brzine od asfalta, a po inspekcijskim nalozima urađen je veliki broj intervencija na sanaciji oštećenja na pešačkim stazama, u Filipa Višnjića, Augusta Cesarca, Šumadijskoj…i na kolovozima, na Bulevaru cara Lazara, Fruškogorskoj, Mičurinovoj, Paje Radosavljevića, Bože Kuzmanovića…

foto: jkpput.rs