Besplatna pretplata prvih 9 meseci - Za sve nove mame u 2019. godini


Ovakav vid pogodnosti je novitet na tržištu

Nakon devet meseci isčekivanja bebe i samog porođaja, što predstavlja ujedno i lep i stresan period, mame očekuje privikavanje na potpuno drugačiji način života.

Tada je svima njima svaka pomoć, podrška i olakšica dobrodošla.

Kako bi taj period protekao što bezbrižnije, Vip mobile je omogućio posebnu ponudu za sve žene koje tokom 2019. godine postanu majke - korišćenje usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu.

Ovakav vid pogodnosti je novitet na tržištu, jer će nove mame, po prvi put imati posebnu pogodnost u vidu podrške u novoj ulozi, a koju pruža najmlađi operater u Srbiji.

„Odlučili smo da posebnom ponudom za porodilje istaknemo važnost podrške porodici i osnaživanju žena kojima ćemo kao majkama poželeti dobrodošlicu na svet. U tim prvim mesecima u kojim se majke uhodavaju sa novim obavezama i troškovima, želimo da budemo tu za njih. Prepoznati smo kao društveno odgovorna kompanija, koja izuzetno brine o svojim zaposlenima, a ovim bismo želeli da damo dodatan doprinos široj zajednici,“ poručio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Kao prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom, Vip mobile je samo nastavio svoju pozitivnu praksu poslovanja i odnosa koje ima prema svojim zaposlenima, želeći da benefite imaju i korisnici.

Više informacija na linku: vipmobile.rs, foto: Daria Shevtsova, Pexels

POPULARNO