Izgradnja Sentandrejskog bulevara u toku - Još uvek nije poznat tačan datum završetka mosta


Obnova mosta košta 68,5 miliona dinara

Rok za završetak Sentandrejskog mosta već tri puta je pomeran te će tako, umesto prvobitnih planiranih 180 kalendarskih dana, radovi trajati gotovo godinu, a tačan datum završetka još uvek nije poznat, prenosi Dnevnik.

U toku je i izgradnja Sentandrejskog bulevara, kao i projektovanje novog mosta-blizanca preko Kanala Dunav–Tisa–Dunav, koji bi trebalo, uz obnovljeni Sentandrejski most i bulevar, da olakša kretanje vozila na Klisi.

Obnova mosta košta 68,5 miliona dinara, a zajedno je finansiraju Grad Novi Sad i „Putevi Srbije”, a izgradnja novog bulevara deo je projekta koji zajedno finansiraju Grad Novi Sad, AP Vojvodina i JP „Putevi Srbije”

Rok za završetak mosta pomeran je zbog nepredviđenih radova, kao i zbog toga što izvođači nisu dobro organizovali posao, a most se rekonstruiše zbog ozbiljnih oštećenja konstrukcije, asfalta, kao i hidroizolacije.

Pošto je saobraćaj bio delimično obustavljen, pojedini meštani su imali razumevanja za radove, dok su mnogi negodovali zbog komplikacija kod odlaska na posao, u školu, kao i zbog promena trase autobusa.

Obnova mosta košta 68,5 miliona dinara, a zajedno je finansiraju Grad Novi Sad i „Putevi Srbije”.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO