Državni posao: Nova kancelarija, digitalizacija, na dva kanala...


SuperStar kanal nova je adresa Državnog posla

Nove epizode humorističkog igranog serijala počinju od ponedeljka, 11. februara, u 18:15h svakog radnog dana na SuperStar TV.

U novom serijalu i izmenjenom okruženju, naši slavni arhivatori Đorđe Čvarkov, Dragan Torbica i Boškić, naći će se pred sasvim novim izazovom - digitalizacijom. S obzirom na uvođenje savremenih tehnologija u administraciji, reorganizacija u državnoj firmi bila je očekivana, ali da li je omiljeni trojac komičara spreman da prihvati promene i suoči se sa izazovima digitalizacije?

Državni posao se seli sa RTV - ali i ostaje: Dva termina na dve TV (VIDEO)


"Pedeset godina smo radili bez da guramo ovo, ovaj laptop… Evo, vidite arhivu, sve je složeno, i sad smo došli da digitalizujemo. Nemamo obučen kadar, ovo neće biti laka tranzicija! Ljudi kod nas nisu spremni ni na kakvu vrstu promene i jako su tvrdi, uz dodatni problem obrazovanja kod nas," otkrili su momci kako će izgledati njihovo privikavanje na digitalizaciju.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić, rekao je za Mondo da je dovođenjem Državnog posla na SuperStar kanal napravljena prava stvar.

"Mislim da smo pronašli pravu temu, digitalizaciju koja je sada hit ne samo kod nas, već u čitavom svetu. Sređivanje arhiva, i uopšte prebacivanje funkcionisanja nekog državnog preduzeća na digitalno je izazov u kojem će oni naći inspiraciju za nove, smešne i zanimljive epizode," rekao je Lučić.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: youtube.com

Državni posao se seli sa RTV - ali i ostaje: Dva termina na dve TV (VIDEO)