Zatvaranje Winter festa na Trgu slobode - pripreme za Novu godinu u Ledenoj šumi


Novosadski Winter Fest vam za kraj priprema jedan poseban
nastup! Svečano zatvaranje počinje 28.12. u 18h, a osim Raspevane jelke i muzičkog programa na bini, očekuje vas i jedno iznenadjenje, navodi se u pozivu.

U susret predstojećim novogodišnjim praznicima Manifestacija Ledena šuma vas poziva da proslavimo zajedno i poslednji vikend u 2018. godini uz besplatan program i  kulturno-zabavne sadržaje u Dunavskom parku, u Novom Sadu.

Vikend zabava počinje u petak, 28.decembra, kada će od 18.00h na centralnoj muzičko-scenskoj bini, nastupiti Gradski pop hor „RADIO“. Ovaj horski sastav čine novosađanke koje se iz ljubavi i hobija bave pevanjem a okupljene su oko jedine zajedničke misije - da pesmom i prepoznatljivim repertoarom ulepšaju stvarnost i svaki trenutak publike, uz njih na sceni. Predvođen dirigentkinjom Dušicom Stojković, Gradski pop hor „RADIO“ već duže vreme svojim nastupima i interpretacijama poznatih pop-rok numera, nedvosmisleno osvaja srca i pažnju publike.

Takođe, tokom vikenda u Ledenoj šumi, biće prikupljani i prilozi za humanitarnu akciju „Slatkiš za mog drugara“ koju dvanaestu godinu za redom organizuje Radio-televizija Vojvodine.

U subotu, 29. decembra nas očekuje zabava za najmlađe posetioce uz Haos animatore koji će na programu Ledene šume nastupiti od 11.00h do 12.30h. Posle podne, u terminu od 16.30h sledi dečija predstava i druženje sa pozorišnom trupom Vragolani a večernji časovi rezervisani su za klizanje i zimske delikatese u Snežnom gradu i najbolje DJ hitove.

Nedelja, 30.decembar, programski će posetiocima ponuditi različite sadržaje za sve generacije. Jutarnje animacije za decu počinju od 11.00h a posebna atrakcija za posetioce biće i doček Moto Deda Mrazova koji će posetiti Ledenu šumu u 13.00h. Okupljeni članovi iz moto klubova „Apostoli“, „Otpisani“ i „Horda“, će nakon svoje humanitarne rute po gradu i okolini doći i na druženje u Dunavskom parku gde su za najmlađe posetioce pripremili iznenađenja.

Specijalno nedeljno veče u Ledenoj šumi rezervisano je za dugo očekivani nastup Silvije Stanišić-novosadske Merilin Monro koja će, uz pratnju plesne grupe Akokan, na centralnoj muzičkoj bini nastupiti od 20.00h. Jedna od najtraženijih imitatorki u Srbiji - Miss Monroe, će svojim muzičkim repertoarom i jedinstvenim scenskim nastupom publici doneti dašak glamura zlatnog Holivuda.

Već u ponedeljak, 31. decembra posetioce u Ledenoj šumi očekuje i zabavni program povodom tradicionalnog obeležavanja dočeka Dečije Nove godine. Tom prilikom će se, uz tradicionalni novogodišnji dečiji maskenbal, iz Dunavskog parka pustiti više od hiljadu balona.

foto: facebook.com/ledenasumanovisad

POPULARNO