Voša pobedila Rad u Beogradu


Rad - Vojvodina 0:1

Na stadionu je prisutno oko 300 gledalaca, među kojima su i pedesetak navijača Vojvodine.

2. minut: Mladenović je šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

6. minut: Stojković je povukao loptu sa polovine terena, prošao pored dvojice fudbalera Rada i šutirao sa oko 25 metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

8. minut: Posle lepog kombinovanja između Milojevića, Đurića i Đuričina na sredini terena, Milojević je uputio dobar dubinski pas do Gojkova, koji je prihvatio loptu u šesnaestercu domaćina, izborio se za poziciju za udarac i šutirao, ali je lopta otišla preko prečke.

13. minut: Gajić je oduzeo loptu Šipčiću na oko 30 metara od gola domaćina, a potom je, nakon kraćeg dodavanja između igrača Vojvodine, Đurić šutirao sa oko 23-24 metra, ali je Dušan Marković odbranio.

16. minut: Posle jednog dubinskog pasa ka polovini Vojvodine, u trci za loptu bili su Lutovac i Rockov na oko 22-23 metra iskosa od gola, fudbaler Rada je prvi došao do lopte i golman Vojvodine ga je faulirao, zbog čega je dobio žuti karton i dosuđen je slobodan udarac za domaćina.

18. minut: Lutovac je šutirao iz mrtvog ugla sa oko sedam metara, ali je pogodio spoljni deo mreže.

19. minut: Rad je imao stopostotnu priliku za pogodak. Mladenović je odigrao pas do Lutovca, koji je petom iz prve sjajno proigrao Busnića, a on je izbio sam ispred Rockova i šutirao sa oko 11-12 metara, ali je sjajno odbranio golman Vojvodine.

22. minut: Dosuđen je penal za Vojvodinu. Stojković je u šesnaestercu domaćina odlično proigrao Gojkova, koga je faulirao Šipčić, a sudija Nenad Đokić je dosudio najstrožiju kaznu.

23. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1. Penal je sigurno izveo Đurić i doveo svoj tim u vođstvo.

25. minut: Đurić je pokušao da lobuje Dušana Markovića sa polovine terena, ali je slabo zahvatio loptu, koja je došla samo do golmana domaćina.

29. minut: Zbog prekršaja na sredini terena, žuti karton u ekipi Rada dobio je Milan Perendija. Nedugo potom, Vinsent je dobro prošao pored Miloša Markovića na levoj strani, ušao u sredinu i šutirao sa oko 18 metara, ali je Dušan Marković odbranio.

31. minut: U želji da sačuva loptu od izlaska van terena, Saničanin ju je blizu aut linije šutnuo i pogodio nekoga na klupi Rada, pa je došlo do male svađe i guranja među igračima, nakon čega je žuti karton u ekipi Vojvodine dobio Nemanja Milojević.

33. minut: Posle lepe kombinacije sa Vinsentom, Lazarević je šutirao sa oko 20 metara iskosa, ali je Dušan Marković uhvatio loptu.

37. minut: Stojković je uputio volej udarac sa oko 20 metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola.

39. minut: Marinković je šutirao sa oko 27 metara, ali je lopta prošla pored stative.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

50. minut: Rad je imao novu stopostotnu priliku. Na oko sedam metara od gola Vojvodine, Lutovac je sjajno prihvatio loptu i prebacio je preko Veselinovića, a potom i šutirao sa oko pet metara, ali je još jednom odlično odbranio Rockov. Takođe, izvršena je prva izmena u timu Rada: izašao je Nenad Marinković, a ušao Filip Kasalica.

53. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Rada: izašao je Aleksandar Busnić, a ušao Marko Jović.

54. minut: Rad je imao nove dve odlične prilike za pogodak. Najpre je, nakon oštro ubačene lopte po zemlji sa leve strane, Veselinović umalo postigao autogol, ali je pogodio Rockova, a u nastavku akcije, Mladenović je šutirao sa oko osam metara iskosa, ali je Rockov još jednom odbranio.

57. minut: Lutovac je ušao u šesnaesterac i šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je pogodio spoljni deo mreže.

65. minut: Mladenović je šutirao sa oko 18 metara iskosa, ali pravo u golmana Rockova.

66. minut: Ponovo je šutirao Mladenović, ovoga puta sa oko 16 metara, ali je Rockov još jednom uhvatio loptu.

67. minut: Dobar kontranapad izveli su fudbaleri Vojvodine. Đurić je odigrao pas do Vinsenta, koji je u šesnaestercu odlično proigrao Gajića, on je šutirao sa oko 12-13 metara iskosa, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

69. minut: Gojkov je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla preko gola.

70. minut: Bainović je dubinskim pasom u šesnaesterac Vojvodine odlično proigrao Mladenovića, koji je dobro prihvatio loptu i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Rockov još jednom odlično odbranio.

72. minut: Petrović je šutirao sa oko 22-23 metra, ali je lopta otišla visoko preko gola.

74. minut: Zbog toga što je šutirao na gol nakon što je već bio dosuđen ofsajd, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Damjan Gojkov.

75. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Ognjen Đuričin, a ušao Lazar Arsić.

78. minut: Zbog prigovora na dosuđen faul nad Arsićem na oko 40 metara od gola domaćina, žuti karton u ekipi Rada dobio je Bogdan Mladenović.

79. minut: Posle centaršuta iz slobodnog udarca koji je uputio Đurić, Gajić je sa oko sedam metara pokušao nogom da sprovede loptu u mrežu, ali je ona otišla pored gola.

84. minut: Vojvodina je propustila sjajnu priliku za drugi pogodak. Arsić je odigrao pas do Vinsenta, koji je odlično proigrao Gajića, a on je ostao sam ispred Dušana Markovića na oko šest metara od gola i šutirao, ali je golman domaćih odbranio. U nastavku akcije, Arsić je uputio udarac glavom, ali je Dušan Marković uhvatio loptu. U narednom napadu, Arsić je šutirao sa oko 20 metara iskosa, ali je lopta prošla pored stative.

85. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Rada: izašao je Bogdan Mladenović, a ušao Dušan Živković.

89. minut: Izvršena je druga izmena i u timu Vojvodine: izašao je Nikola Gajić, a ušao Darko Bjedov.

90. minut: Zbog prekršaja nad Tričkovićem na polovini rivala, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Aranđel Stojković.

91. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Damjan Gojkov, a ušao Mihajlo Nešković.

Utakmica je završena.

foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

POPULARNO