Vanredno u Voši: Zaseda skupština, novi trener Kosanović, Lalatović? 18.000 gledalaca, na 11 utakmica


U Vojvodini "mora" da dođe do promena, a hoće li se ponovo, kao
u skorije vreme prelomiti preko leđa trenera ili, upravo suprotno, ukazati poverenje i nastaviti saradnja sa mladim stručnjakom Radovanom Krivokapićem, koji je u finišu jeseni upisao pobedu i tri remija, videće se večeras na vanrednoj skupštini.

Najviše klupsko telo sazvao je predsednik Dragoljub Samardžić, na zahtev više od trećine skupštinara, koji su nezadovoljni stanjem na tabeli i rezultatima, ali i čestim smenama na klupi.

- Rezultati, jasno je svima, nisu dobri, ima nekih nejasnoća oko finansija... a cilj je da do Nove godine sve raščistimo i da na proleće krenemo uzlaznom putanjom. Skupština će se odrediti oko klupske politike i rukovodstvu i struci izneti svoj predlog o treneru tako i kada je reč o igračima, eventualnim pojačanjima, ali i po drugim pitanjima - kaže Samardžić.

Razne kalkulacije o mogućem dolasku novog trenera, među kojima su najčešće pominjana imena Milorada Kosanovića, Nenada Lalatovića i Zorana Govedarice, takođe će biti na tapetu.

S druge strane, gotovo je izvesno da će sadašnji strateg, mladi stručnjak Krivokapić, ostati u profesionalnom pogonu, da li kao kormilar ili asistent, prenose Novosti.


Izuzetno mala bila je posećenost na utakmicama koje je igrala Vojvodina.

Ukupno je novosadske crveno-bele pratilo 36.500 gledalaca (1.738 u proseku), od toga 18.000 na “Karađorđu” (na 11 susreta) i 18.500 na gostovanjima (na 10 utakmica).

Kod kuće je Voša prosečno imala tek 1.636 gledalaca, dok je za nijansu veću pažnju pobuđivala igrajući van Novog Sada (1.850 gledalaca).

Najispunjenije su tribine bile kada su igrali novosadski i beogradski crveno-beli - 7.000 gledalaca, a na gostovnjima je susret Partizan - Vojvodina pratilo oko 5.000 gledalaca, prenosi Dnevnik.

izvor: novosti.rs, dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO