Vanredna sednica FK Vojvodina - Tema loši rezultati poslovanja i na terenu...


Vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina zakazana je za petak
21. decembar, na osnovu zahteva dela skupštinara.

Na sednici će se naći nekoliko tačaka dnevnog reda, a kako saznaje 021.rs, raspravljaće se o lošim rezultatima tima u jesenjem delu sezone, analiziraće se prethodni prelazni rok, a tema će biti i finansijsko stanje kluba posle godinu dana rada aktuelne uprave.

Takođe, razgovaraće se i o uređivanju rada mlađih selekcija, odnosno o osnivanju Akademije FK Vojvodina. Tu odluku je doneo Upravni odbor kluba, a sada bi trebalo da se sa detaljima upoznaju i skupštinari.

Sednica se zakazuje dva meseca posle otvorenog pisma navijača koji su članovi skupštine, a koji aktuelnu upravu vide kao najgoru od 2005. godine. Navijači su u pismu upitali i da li Dušan Bajatović, član Upravnog odbora, vodi klub u stečaj, a osim njega, direktno su prozvali i predsednika UO Dušana Vlaovića. Tema navijača u pismu bilo je i finansijsko stanje kluba, ali i igrači koji su dovedeni tokom letnjeg prelaznog roka, za koje smatraju da svojim kvalitetom ne zaslužuju "crveno-beli" dres, nazivajući ih "menadžerskim poluigračima", prenosi 021.rs.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo

Navijači Voše: Čestitamo, vi ste najgora uprava u poslednjih 14 godina

POPULARNO