Uz vatromet otvorena Ledena šuma u Dunavskom parku (VIDEO)


Treća po redu manifestacija Ledena šuma će se ove godine

održati u periodu od 07. decembra 2018. godine do 20. januara 2019. godine, u Dunavskom parku, u Novom Sadu a svojim posetiocima će i ove zime tokom 45 dana trajanja, omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja.

U centralnom delu parka postavljeno je i lepo uređeno klizalište koje se, sa svojom pratećom kružnom stazom oko jezera u parku, prostire na površini od 1300 m2.  Kao takav, ovaj kapacitet predstavlja najmodernije klizalište u regionu na kome je posetiocima omogućena zabava i rekreacija na ledu i na temperaturama do 15 stepeni. U neposrednoj blizini klizališta naći će se i kafe-restoran namenjen posetiocima parka.

Uzevši u obzir da je Ledena šuma mesto susreta svih generacija, uz podršku Grada Novog kao i ostalih partnera na ovom projektu, ovogodišnjim programom manifestacije biće obuhvaćeni svakodnevni besplatni sadržaji kao što su koncerti klasične muzike, nastupi savremenih bendova, di džej nastupi, umetnički performansi, edukativne radionice za decu i odrasle, dečije animacije na ledu i još mnogo toga zanimljivog.

Tradicionalni doček Dečije Nove Godine, planiran je za 31. decembar u dnevnom terminu kada će se uz brojna iznenađenja i druženje sa Deda Mrazom, pustiti više od hiljadu dečijih balona iz Dunavskog parka.

Klizanje u Ledenoj šumi je svima omogućeno po povoljnim cenama a za one koji nemaju sopstvene klizaljke postoji mogućnost iznajmljivanja na licu mesta.

U cilju popularizacije rekreativnog klizanja kao zabavnog zimskog sporta, satnicom na ledu biće omogućena i besplatna škola klizanja.

Takođe, Ledena šuma kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama, omogućuje besplatne grupne posete za najmlađe.

Manifestacija Ledena šuma u Novom Sadu svake godine okuplja značajan broj posetilaca a svojim sadržajem i programom predstavlja najveću zimsku manifestaciju u Srbiji.


POPULARNO