Stiže sneg ispred Spensa - i ove godine skijalište i veliki snoubord spektakl u Novom Sadu


Tradicionalno, četvrtu godinu za redom Udruženje "Friška gora"
okuplja sve zaljubljenike u ekstremne sportove na novosadskom otvorenom skijalištu. Za dve nedelje, 21. decembra, na platou Spensa, počinje Avalanche Risk CITY JAM, dvodnevni događaj koji će u okviru svog programa ugostiti najbolje skijaše i bordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima.

Prvog dana, u petak 21. decembra, posetioci će uživati u svojevrsnom takmičenju velikana zimskih sportova i njihovim vratolomijama koji u naš grad pristižu iz svih delova Srbije i inostranstva.

Drugi dan, subota, 22. decembar rezervisan je za posetioce svih uzrasta ali prvenstveno za najmlađe Novosađane. U magični ski svet, kroz City Jam KIDS program uvešće ih iskusni skijaši, borderi, kao i animatori i tako upotpuniti novogodišnje praznike.

Organizator ovog zimskog zabavno - sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje "Friška gora", uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), Spensa i drugih partnera.

Iako ravničarski, Novi Sad je uspeo da prevaziđe i ovu barijeru te će na dva dana i ove godine, postati pravi ski centar. Zavisnici od adrenalina pred sam kraj 2018. imaće priliku da osete duh ski centara i pripreme se za novu zimsku sezonu.

Prošle godine, Novi Sad u drugačijem, belom ruhu, privukao je preko 5.000 posetilaca zato dođite i osetite zimsku čaroliju!

izvor: agencije, foto: Avalanche Risk City Jam

POPULARNO