Skijalište u Novom Sadu - Snoubord spektakl ispred Spensa 28. i 29. decembra


Snežna avantura "Avalanche Risk CITY JAM" odložena je za
28. i 29. decembar. U petak, 28. decembra, na stazi koja će biti postavljena na platou Spensa pratiće se vratolomije profesionalnih snoubordera koji stižu kako iz naše zemlje i regiona, tako i iz mnogih evropskih zemalja.

U 16 sati počinju  kvalifikacije, dok je za 18 časova zakazana ceremonija otvaranja snežnog takmičenja. Nadmetanje vrhunskih snoubordera na progrmu je od 18.15 sve do 20.30, kada je proglašenje pobednika. Za dobru atmosferu biće zaduženi DJ Kick Kong i DJ BoBado.

Prijave su do 20.12. putem sajta http://arsf.rs/city-jam/. Najbolji osvajaju vredne novčane nagrade.

Drugog dana, u subotu, 29. decembra novosadsko otvoreno skijalište ugostiće posetioce svih uzrasta, a poseban program pripremljen je za najmlađe. Od 9 sati mališani će imati priliku da uče osnove svog novog omiljenog sporta, u okviru Škole zimskih sportova, dok će u 11.30 početi takmičenje za decu u slalomu. Na stazi koju dan pre koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca, a očekuju ih i različite radionice kada će uz animatore i članove ski i snoubord klubova moći da zađu u svet zimskih sportova. Skijalište će u subotu biti celodnevni poligon za njihovu zabavu, sve do 17 sati kada se zatvara.

Za vreme trajanja festivala svi posetioci moći će da se ogreju u chill zoni gde će uživati u neodoljivim ukusima vrhunskih gurmanskih specijaliteta, uz neizbežno kuvano vino i čaj, baš kao u pravim ski centrima.

Organizator ovog zimskog zabavno - sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje "Fruška gora", uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), SPENS i drugih partnera.

izvor: agencije, foto: Avalanche Risk City Jam

POPULARNO