Novosadska zima na Spensu - prirodna kozmetika, nakit, novogodišnji ukrasi...


Manifestacija "Novosadska zima", održava se 13. put u prostoru
centralnog hola Spensa, na prvom spratu. Osim prodajne izložbe, pripremljen je i kulturno-umetnički program za najmlađe.

"Novosadska zima" i ove godine će ponuditi Novosađanima veliki izbor proizvoda na štandovima.

Na oko 40 prodajnih tezgi, posetioci će moći da pronađu razne rukotvorine, nakit, prirodnu kozmetiku, novogodišnje ukrase, vino, slatkiše i zdravu hranu.

"Novosađani i svi koji nam budu u gostima ovih prazničnih dana, imaće priliku da na Novosadskoj zimi uživaju tražeći poklon za drage osobe ili želeći da kupi neki lep ukras upravo za svoj dom. NS zima je manifestacija sa kojom Spens završava tekuću godinu želeći da svima donesemo praznični duh, u domove sugrađana", kaže Slobodanka Brankov, portparolka Sportskog i poslovnog centra Vojvodina, prenosi RTV.

Za sve posetioce, izlagači su pripremili bogatu ponudu nakita, različitih ukrasa, kao i vina domaće proizvodnje.

U okviru novogodišnjih praznika, a sa ciljem da najmlađima dane raspusta učine nezaboravnim, organizatori su pripremili bogat muzičko-zabavni prateći program, na kojem će svoje umeće pokazati mališani iz dečjih vrtića i muzičkih škola. Dečji novogodišnji festival, počinje u sredu i trajaće do petka na prvom spratu centralnog hola Sportsko i poslovnog centra Vojvodina, od 18 do 20 časova.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: NSinfo