Navijači stopirali dolazak Kosanovića u Vošu - sednica UO posle praznika


Odluka o novom šefu stručnog štaba FK Vojvodina biće doneta
posle Božića, a dolazak Milorada Kosanovića, kojeg su mediji već predstavili kao novog trenera novosadskog superligaša, sada je stopiran.

Iskusni strateg je bio spreman za dolazak u tim za koji je igrao, ali i koji je trenirao. Uprava kluba je donela odluku da u 2019. godinu uđe sa novim trenerom, a "zeleno svetlo" za dolazak Kosanovića u Novi Sad dao je i direktor Napretka.

Ipak, na kraju su odlučili navijači koji sede u Skupštini FK Vojvodina. Oni su na sednici Skupštine pokazali da ne žele Kosanovića u klubu, prenosi 021.rs.

"Sportski razlozi ne postoje, ali postoje nesportski i pritisak navijača koji se protive ovoj odluci. Kosanović će najverovatnije ostati u svom klubu, a sednice Upravnog odbora svakako neće biti do 8. januara", rečeno je za 021.rs.

Vesti iz Novog Sada komentarisao je i sam Kosanović, koji je za Sportski žurnal rekao da je iz "Vojvodine otišao pre 23 godine, te da verovatno mnogi od njih (navijači) nisu toliko stari". "Dakle, ne poznaju me, ne poznajem ih, niti me interesuju. Sigurno su svesni da ne bi mogli da mi se mešaju u posao, kao što niko nikada nije mogao. Na odmoru sam", poručio je Kosanović.

izvor: 021.rs, Sportski žurnal, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO