Navijači napustili zasedanje Skupštine: "Šta to treba da se govori o Vojvodini, a da to javnost ne sme da zna"


Vanredna Skupština fudbalskog kluba Vojvodina, zakazana da
bi se, što je bilo i očekivano, razjasnila mnoga pitanja vezana za kurs kojim bi ekipa sa “Karađorđa” trebalo da nastavi, održana je iza zatvorenih vrata i pored činjenice da je deo članova najvišeg klupskog tela napustio sednicu.

Pre početka rada Skupštine koja se okupila u punom sastavu sa 55 članova, gotovo polovina je izašla iz sale fudbalskog centra “Vujadin Boškov” i to upravo navijači koji su i inicirali sednicu, jer su bili nezadovoljni zbog odluke većine da ne bude otvorena za javnost.

- Skupštinu je napustilo 27 članova a rad je nastavilo 28 članova, što govori da je bio ispunjen kvorum - kaže Dragoljub Samardžić, predsednik Skupštine Vojvodine, prenose Novosti.

- Za mene je to loš dan, jer smo očekivali da će se mnogo toga definisati na dostojanstven način ali u radnom delu nismo imali ljude koji su i tražili vanrednu sednicu. Žao mi je, jer je trebalo da izađemo jači iz svega, prenose Novosti.


– Šta to treba da se govori o Vojvodini, a da to javnost ne sme da zna – gnevni su bili oni koji su napustili prostoriju u kojoj je ostala da zaseda krnja Skupština, prenosi Žurnal.

– Mnogo toga imali smo da pitamo, od činjenice da je u kalendarskoj godini izmenjano sedam trenera, zatim da pitamo rukovodstvo zašto je klupski račun većim delom njihovog mandata bio u blokadi, šta će Vojvodini 16 novajlija dovedenih prošlog leta, kome trebaju, i zašto, toliki stranci, kad se zna da samo četvorica mogu da budu u protokolu, prenosi Žurnal.

izvor: novosti.rs, zurnal.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

POPULARNO