Na stadionu Voše poruke protiv Uprave - traže se ostavke


"Uprava napolje" i "Lopovi iz lože" samo su neke od poruka
koje su se pojavile na stadionu Vojvodine. Druge su prilično vulgarne... prenosi Mondo.

Vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina, održana 21. decembra, izazvala je nezadovoljstvo dela članova - navijača - koji su zbog odluke da skup bude zatvoren za javnost odlučili da napuste salu. A, upravo su oni bili ti koji su zahtevali da se zakaže sednica najvišeg klupskog tela.

Dva dana kasnije, na stadionu "Karađorđe" pojavili su se grafiti protiv klupskog rukovodstva, kojima se zahtevaju ostavke Upravnog odbora...

Vojvodina je prvi deo sezone završila na osmom mestu sa sedam pobeda, sedam remija i sedam poraza, što je jedan od najlošijih plasmana novosadskih "lala" u poslednjih nekoliko godina, prenosi Mondo.Navijači Voše oglasili su se saopštenjem:

Članovi Skupštine FK Vojvodina na čiju inicijativu je sazvana vanredna sednica Skupštine smatraju da je na Skupštini našeg kluba vođenoj od strane aktuelnog predsednika prekršen statut kluba.

Zanemarujući pravila određena statutom kršeći proceduru aktuelno rukovodstvo je odlučilo da sednica Skupštine bude zatvorena za javnost.

Napominjemo da je ovo prvi slučaj u poslednjih 40 godina da Skupština isključuje javnost i medije iz svog rada. Zašto se krši procedura i statut i više puta se broje glasovi za istu odluku dok većina ne bude zadovoljna?

Mi smo inicirali Skupštinu jer smo želeli da javnost i navijači FK Vojvodine saznaju na koji se način vodi naš klub i da pokušamo da nađemo rešenja za nagomilane probleme.

Zbog svega navedenog predstavnici navijača napustili su sednicu Skupštine.

Pitamo se šta aktuelno rukovodstvo na čelu sa Dušanom Bajatovićem ima da krije od onih kojima je FK Vojvodina u srcu i onima koji su im dali poverenje da vode klub?

Ujedinjeni navijači FK Vojvodina.

navodi se u saopštenju.

foto: NSinfo, ilustracija

Izveštaj sa Skupštine FK Vojvodina: Novi stadion, omladinska škola, za licencu potrebno 2,5 miliona evra...

POPULARNO