Besplatno klizanje u Ledenoj šumi za predškolce i školarce


U cilju popularizacije rekreativnog klizanja i u nastojanju da se
najmlađim posetiocima omogući kvalitetan zimski i praznični ugođaj, Ledena šuma ove sezone kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućuje besplatne ulaznice na klizalište za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina, u periodu od 7. do 21. decembra.

Grupne postete i željene termine moguće je rezervisati svakog radnog dana, u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu a zainteresovane institucije se više mogu informisati putem sajta www.ledenasuma.rs i društvenih mreža manifestacije.

Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznajmljivanja na licu mesta po veoma povoljnim cenama.

Manifestacija Ledena šuma će se ove godine održati u periodu od 07.decembra, 2018.godine do 20.januara, 2019.godine a svojim posetiocima će i ove zime tokom 45 dana trajanja, omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja.

Besplatni programski sadržaji u Ledenoj šumi posebno su namenjeni dečijoj populaciji a uskoro nas na programu očekuje i tradicionalni doček Dečije Nove Godine, koji je planiran je za 31. decembar u dnevnom terminu. 

POPULARNO