Zimska fantazija u Novom Sadu - Winter Fest, Ledena šuma, fijaker, topao čaj, kuvano vino... (VIDEO)


Turistička organizacija Grada Novog Sada, nakon uspešne letnje
kampanje koja je dostigla milion pregleda na društvenim mrežama, nastavlja istim tempom i spremno dočekuje čaroban zimski period.

Turistička organizacija Grada Novog Sada započela je kampanju tokom koje ćete moći da pratite šta nas to sve očekuje u Novom Sadu tokom ove zime. Ove godine zimska kampanja vodiće se paralelno na društvenim mrežama Facebook, Instagram, na sajtu, kao i putem radio i tv stanica.

Posebno nam je važno da skrenemo pažnju koje sve manifestacije, događaji koncerti očekuju posetioce grada u zimskom periodu u Novom Sadu.

Tokom kampanje biće organizovana i nagradna igra za posetioce na TONS profilima na društvenim mrežama.

Zima nam polako stiže, a sa njom i brojne zimske radosti, praznici, darivanja, veselja i druženja. Brojna i raznolika dešavanja pretvoriće Novi Sad u jednu prelepu Zimsku fantaziju i upotpuniti vaš boravak tokom prazničnih dana, prenosi Novosadska TV.

Tokom decembra i januara meseca, a posebno između dva Božića, izmeđujulijanske i gregorijanske Nove godine, novosadski trgovi i ulice pretvoreni su u koncertne podijume, mesta univerzalnih poruka, ljubavi, sreće, darivanja, mesta otvorenog srca za sve ljude. Omiljeni zimski festival koji svojim raznovrsnim programima upotpunjuje slavljeničku atmosferu – „Novosadski Winter Fest“ – do kraja decembra pretvara Trg slobode u pravu zimsku bajku, nudeći vam vožnju fijakerom, prazničnu muziku, legendarne vojvođanske specijalitete i mnoštvo zanimljivih proizvoda koje možete da darujete svojim najdražima.

Da bi vaša Zimska fantazija bila potpuna tu je i magična „Ledena šuma“! Tokom decembra i januara staze Dunavskog parka pretvaraju se u klizališta, dok sijalicama okićeno drveće pretvara ceo park u pravu zimsku bajku koja mami radost i osmehe. Topao čaj, kuvano vino i mirisi tradicionalnih zimskih specijaliteta upotpuniće vaš doživljaj novosadske Zimske fantazije.

POPULARNO