Za vikend u Novom Sadu besplatan gradski prevoz i izmena saobraćaja


Povodom Centralne proslave obeležavanja stogodišnjice
završetka Velikog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji koja će biti održana u Novom Sadu 24. i 25. novembra, u skladu sa Rešenjem Uprave za saobraćaj i puteve privremeno se menja režim saobraćaja u pojedinim ulicama.

Navedenim rešenjem određuje se privremena zabrana saobraćaja u ulicama Gimnazijskoj, Miloša Bajića, Daničićevoj, Kosovskoj i na Trgu Republike, 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Takođe, određuje se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila javnog prevoza putnika i taksi vozila u zoni autobuskog stajališta u Uspenskoj ulici, 24. novembra u periodu od 20.30 do 21.15 časova. Privremeno parkiralište za autobuse određeno je u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci sa obe strane kolovoza na Keju žrtava racije kao i na Beogradskom keju 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Privremena zabrana parkiranja vozila određena je u Dunavskoj ulici, od Ulice Žarka Vasiljevića do Ulice Ive Lole Ribara od 22 časa 24. novembra, do 16.30 časova narednog dana.

Na osnovu Odluke gradonačelnika Miloša Vučevića, građani će ova dva dana imati priliku da besplatno koriste uslugu prevoza putnika u javnom gradskom prevozu na teritoriji Grada Novog Sada.