Traži se projektant za parterno uređenje prostora kod Mišeluka i Kameničkog parka


Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije traži
projektanta koji će osmisliti parterno uređenje prostora s jugozapadne strane saobraćajne petlje “Mišeluk” na izlazu s Mosta slobode, neposredno uz Ulicu vojvode Putnika.

Odabrani projektant imaće najviše 90 kalendarskih dana da završi tehničku dokumentaciju, odnosno idejno rešenje, projekat za građevinsku dozvolu i izvođački projekat.

Tenderom je obuhvaćeno uređivanje dve parcele površine 0,26 hektara, koje se oslanjaju na spomenik prirode “Kamenički park”, a urbanističkim planom na tom mestu je predviđena zelena površina. Budući da na pomenutoj lokaciji već postoji različito zelenilo, projektom bi trebalo osmisliti pejzažno uređenje, koje bi se funkcionalno i dekorativno uklapalo u okolinu. Osim toga, planirano je opremanje prostora odgovarajućim mobilijarom, postavljanje javnog osvetljenja, kao i izgradnja pešačkih staza.

Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena, a rok za podnošenje ponuda je 26. novembar, kada je i otvaranje ponuda, dok će 25 dana nakon toga biti doneta odluka o dodeli ugovora ili obustavi postupka.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO