The Prodigy: Exit je danas bolji od Glastonberija i Coachelle


Ovdašnjoj publici dobro je poznato da legendarni The Prodigy
obožavaju da nastupaju u Srbiji i na Exitu i da sa ovdašnjom publikom imaju posebnu vezu!

Kultni sastav još jednom je potvrdio ljubav prema EXIT festivalu i energiji domaćih fanova u velikom intervjuu za poznati DJ Mag, u kojem su EXIT stavili ispred čuvenih Glastonbury i Coachella festivala, naročito kad je u pitanju njegova nadaleko poznata atmosfera!

Naglašavajući da su srećnici, jer imaju priliku da nastupaju širom sveta, posebno su izdvojili Srbiju, tačnije aktuelnog nosioca titule Najboljeg evropskog festivala:

“EXIT je ono što je Glastonbury nekada bio. To je festival koji ima oštricu. Nije kao Coachella. Mislim, o čemu mi uopšte pričamo? Na Coachelli ne smeš da imaš pivo u publici? Šta to znači uopšte? Prosto ne razumem”, izjavio je Liam Howlett, osnivač najpopularnije elektronske grupe svih vremena i dodatno naglasio da im se nastupi u ovom delu Evrope uvek čine svežim i energičnijim, a Srbiju je izdvojio kao najbolji primer!

Jedan od razloga zašto The Prodigy preferira da nastupa na ovim prostorima je što ovaj eksplozivni sastav uvek od publike dobije veoma intenzivnu i pozitivnu reakciju! Članovi The Prodigy pre nekoliko godina izjavili su da im je EXIT omiljeni festival, a to su objasnili rečima da “Ima u sebi nešto iskonsko, što drugi festivali jednostavno nemaju.”

foto: NSinfo