Svečano otvaranje Promenade - najveći šoping centar u Srbiji, od petka radno vreme 10-22h


Novi tržni centar „Promenada” otvara svoja vrata danas
u 13 časova na Bulevaru oslobođenja 119, gde će veliki broj modnih brendova predstaviti svoje kolekcije, a njihovu ponudu će upotpuniti i zabavni sadražaji, kao i ugostiteljski objekti na četiri nivoa.

Među njima će se naći i modni brendovi koje do sada nismo imali prilike da vidimo u Novom Sadu, kao što su „Zara Home”, „Africa”, „Steve Madden”, „Massimo Dutti”, „Pull&Bear”, „Bershka” i drugi, a zanimljivo je da će „Mohito” prvi put biti predstavljen kupcima na našem tržištu.

Prvog dana rada očekuje se veliki broj popusta na obuću, garderobu, kozmetiku, optiku, tehnologiju i slično.

Promenada će već od sutra raditi svakog dana od 10 do 22 časa.

Vrata danas otvara i supermarket „Univereksport” u podzemnom nivou, ali i „PRO fitnes centar” i moderan bioskop „Cineplexx Promenada” koji su na drugom spratu šoping-centra. Karte za prve filmske projekcije moći će da se kupe večeras od 19 časova, a otvaranju bioskopa prisustvovaće i deo filmske i autorske ekipe filma „Južni vetar”, koji će, takođe, pozdraviti publiku u salama pre prve tri projekcije te večeri. Gledaoci će imati priliku da taj film gledaju i u specijalnoj MX4D tehnologiji i dožive nezaboravno iskustvo. Te večeri u „Cineplexx Promenadi” emitovaće se i film „Burn The Stage” od 21 čas. Već sutra sve posetioce bioskopa očekuje akcija te će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti još jednu.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: Promenada Novi Sad FB

POPULARNO