Otvaranje Šoping centra Promenada u četvrtak - Cineplexx, Zara, Modena, Univerexport, LC Waikiki...


Promenada poziva na otvaranje najvećeg šoping centra u Srbiji!

Dođite 15. novembra da zajedno obeležimo rađanje nove zvezde Novog Sada sa izuzetno bogatim programom:

Četvrtak, 15. novembar

12:00 – Svečano otvaranje šoping centra Promenada uz karnevalsku atmosferu, muzičare i animatore.

16:00 – Foto korner u kom će posetioci moći da se slikaju i ponesu foto-uspomenu sa otvaranja šoping centra Promenade.

Nalazimo se u Bulevaru oslobođenja 119, Novi Sad, navodi se u najavi.


Otvaranjem ovog šoping centra koji će se prostirati na ukupnoj površini od 150.000 kvadratnih metara, od kojih će čak 48.000 m 2 činiti prodajni prostor, ukupna površina svih tržnih centara u Srbiji biće uvećana za 25%, što dovoljno govori o veličini i kompleksnosti ovog projekta.

Na jednom mestu biće dostupni, našem tržištu, dobro poznati brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka.

U ovom šoping centru naći će se i brendovi LPP grupacije - Mohito, Sinsay i Reserved, od kojih novitet na našem tržištu predstavlja brend Mohito koji će prvi put biti otvoren i to baš u Novosadskoj Promenadi.

Prema trenutno  raspoloživim informacijama u ovom šoping centru naći će se i LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima.

U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kids i Pertinija.

Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

izvor: agencije, foto: Promenada Novi Sad FB


Ekipa "Južnog vetra" na otvaranju novog bioskopa u Promenadi

POPULARNO