Nenad Lalatović se vraća u Vošu?


Posle ostavke koju je na mesto šefa stručnog štaba u
FK Vojvodina u nedelju podneo Dragomir Okuka, u delu fudbalu naklonjene javnosti počelo je da se spekuliše time ko bi mogao na klupi crveno-belih da ga nasledi.

Pojedini mediji objavili su da kao jedan od najozbiljnih kandidata za ovo mesto figurira Nenad Lalatović, sadašnji trener Radničkog iz Niša. Tome su svakako doprinele i izjave koje neretko daje ovaj mladi stručnjak, po kojima se sjajno osećao dok je vodio tim Vojvodine i da bi voleo da se jednog dana vrati u najveći vojvođanski grad.

Nezvanične informacije, međutim, svedoče da bi na kraju jesenjeg dela prvenstva moglo da dođe do sporazumnog prekida te saradnje, pa se čak i bivši trener Vojvodine Aleksandar Veselinović navodi kao najozbiljniji kandidat da nasledi Lalatovića u Nišu, prenosi Dnevnik.


Nenadu Lalatoviću aktuelnom treneru Radničkog iz Niša ugovor ističe 16. decembra i kako je posle utakmice sa Crvenom zvezdom sam rekao postoji mogućnost da napusti klub iz Niša.

– Imam ugovor do decembra, ali ako dobijem dobru ponudu možda napustim Čair – ostao je zagonetan Nenad Lalatović.

Ipak, izvesno je već sada da će šef struke Radničkog, trenersku karijeru nastaviti u Vojvodini, s obzirom da se skoro sve dogovorio sa upravom kluba iz Novog Sada, prenosi Žurnal.

I pre nego što je stigao na Čair, Lalatović je isticao kako je jedan od najlepših perioda u karijeri proveo upravo radeći u Vojvodini i da bi voleo jednog dana da se vrati.

izvor: dnevnik.rs, zurnal.rs, agencije, foto: fk vojvodina.rs

Kapiten posle ostavke trenera: Voša se nalazi u jako lošem periodu i drma je velika kriza

POPULARNO