Najveći Univerexport otvoren u Promenadi, samouslužne kase, đus i salat bar... uskoro i u Pupinovoj palati...


Kompanija Univerexport je svoj 100. i najveći prodajni objekat
otvorila u Tržnom centru Promenada.

Na više od 2.500 kvadrata moderno opremljenog prostora smestila se bogata ponuda proizvoda od kojih se neki mogu naći samo u Univerexportu, a posao je dobilo 100 ljudi. Kako je rečeno, prednost ove prodavnice je i što je uređena po novoj šemi, tako da se kupci vode kroz svojevrsnu šetnju koja kreće od odeljenja voća i povrća, preko dela za delikatese i mleko, a potom i ribarnicu. Nakon toga slede odeljenja vina, svežeg mesa, pekara i kafe, gotovih jela, grickalica, alkohola, piva i na kraju cvećara.

- Univerexport je svoje prve korake napravio pre 28 godina i Novosađanima dugujemo sve što smo do sada postigli. Zbog toga smo otvorili jedan ovakav objekat, koji posmatramo kao krunu dosadašnjeg poslovanja. Za naše potrošače smo sve moguće i nemoguće proizvode koje smo našli u čitavoj Evropi i svetu doveli u ovaj objekat, da bi mogli ovde da pronađu ono što ne mogu na drugom mestu - kaže za 021.rs portparolka Univerexporta Milica Ivanković. U ponudi su, između ostalog, jastozi i krabe.

U "Univerexport Promenadi" su za potrošače pripremili i poseban đus i salat bar gde se mogu osvežiti, odnosno popiti kafu u delu za degustaciju kafe, a posebno je zanimljiv ugao gde se pripremaju kulinarski specijaliteti i nude na degustaciju.

Prodavnica ima i samouslužne kase.

Univerexport je najavio da će ovako koncipirane prodajne objekte nastaviti da gradi u Vojvodini i Srbiji, a u narednom periodu za Novi Sad planiraju trgovinu u Pupinovoj palati.

izvor: 021.rs, agencije, foto: Promenada

POPULARNO