Mama biznis fest i Mamin bazar na Spensu


Mama biznis fest i Mamin bazar održava se u subotu i nedelju
24. i 25. novembra, na prvom spratu Spensa.

Mamin bazar, 12. po redu, održaće se u nedelju, 25. novembra, od 10 do 16 časova.

Mamin bazar je mesto na kome majke prodaju, poklanjaju i razmenjuju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, knjige, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na Bazaru će se naći oko 110 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile učešće.

Biće organizovan i muzičko-scenski program. Na bini će se smenjivati muzički izvođači, mali i veliki plesači, mačevaoci, animatori za decu i drugi.

U eko kutku Maminog bazara ovog puta će se predstaviti UG Komšija, koje već 14 godina uče decu i odrasle o potrebi i načinima očuvanja životne sredine.

Humanitarni segmenti

Na oba događaja prikupljaće se novčana pomoć za lečenje bolesne devojčice Jovane Štikovac. Kutija za prikupljanje pomoći biće postavljena na štandu Udruženja Mame Novosađanke.

Na Maminom bazaru će biti i akcija prikupljanja odeće i obuće za decu, mlade i odrasle za Dom za decu i mlade ometene u razvoju u Veterniku. Ove stvari moći će da se doniraju na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije.

izvor: 021.rs, agencije, foto: Mame Novosađanke