Gaćinović: Pogrešio sam, nisam smeo tako da reagujem - Nije istina da sam bilo koga gađao


Srpski fudbalski reprezentativac Mijat Gaćinović potvrdio
je da je imao verbalni sukob sa selektorom Mladenom Krstajićem i da nema opravdanje za, kako je naglasio, neprimerenu reakciju.

Sportski žurnal preneo je da je Gaćinović, nezadovljan zbog izmene na poluvremenu utakmice Lige nacija protiv Litvanije (4:1), vređao Krstajića u čiju je odbranu stao kapiten Aleksandar Kolarov.

"Istina je da sam neprimereno reagovao na poluvremenu na utakmici protiv Litvanije. Nije istina da sam bilo koga gađao ili mu se unosio u lice, kao što su preneli pojedini portali. Ne opravdavam svoje ponašanje, znam da sam pogrešio. Nisam dao sebi za pravo tako da reagujem zato što sam osvojio nešto u karijeri, već zato što su mi smetale neke stvari, koje sam skupljao u sebi od ranije", napisao je Gaćinović na svom Instagramu.

On je dodao da je za reprezentaciju Srbije uvek igrao srcem i davao sve od sebe, kao i da će uvek tako raditi kada mu se ukaže šansa.

"Uvek sam pričao istinu i mislim da ljudi treba da je znaju. Nekim ljudima je u interesu da se krivica prebaci na neke od igrača. Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji. Kada pojedini novinari imaju tako pouzdane izvore, nadam se da će onda objaviti sve što se dešavalo. Vreme će da pokaže ko je kakav", navodi fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta.

izvor: agencije, foto: Bivši igrač Voše srušio Bajern i osvojio Kup Nemačke

Kup je naš: Bivši igrač Voše srušio Bajern i osvojio Kup Nemačke (VIDEO)


POPULARNO