Tadić kapiten: Crnu Goru vidim kao istu državu - ne osećam dodatni naboj


"Ne osećam dodatni naboj", rekao je kapiten "orlova"

Selektor, međutim, smatra da je reč o istorijskoj utakmici važnoj za obe države, ali da se nada kako će sve proteći sportski na terenu.

"Poznajem neke igrače reprezentacije Crne Gore, bilo mi je krivo što se nisu kvalifikovali za Svetsko prvenstvo", rekao je Dušan Tadić, koji će u četvrtak u Podgorici zaigrati sa kapitenskom trakom oko ruke.

Selektor Mladen Krstajić njemu je poverio veliku čast i obavezu, nakon što su Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić zbog povreda morali da otkažu nastupe u predstojećim duelima sa Crnom Gorom i Rumunijom u UEFA ligi nacija.

"Ja na Crnu Goru i dalje gledam kao na istu državu, ne osećam neki dodatan naboj ili rivalitet sa njima", dodala je "desetka" naše reprezentacije, koja će u četvrtak od 20.45 prvi put odmeriti snage sa "sokolovima".

Krstajić, nakon što je otkrio da je Kolarov uprkos povredi doputovao iz Rima kako bi se javio i potom se vratio na oporavak u Romu, kao i da će Matić najverovatnije doputovati u Podgoricu u društvu trenera Mančester junajteda, Žozea Murinja, dodao je da je i vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić morao da se povuče zbog prehlade i povrede pete, sa kojom je dočekao današnje okupljanje u Staroj Pazovi.

izvor: agencije, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO