Spens o(p)staje: Otvoren Golf city centar - jedinstven sportski i turistički kompleks u Srbiji


Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin
prisustvovao je otvaranju Golf city centra na Spensu, a taj projekat realizovala je Golf asocijacija Vojvodine.

Reč je o jedinstvenom sportskom i turističkom kompleksu u Srbiji čija je misija promocija golfa, organizacija škole golfa, rekreacije, aktivnog odmora koji razvija etiku, istinski sportski duh i zdrav život.

- Novi Sad je grad koji iz sve snage podržava sport i sportiste, i veoma nam je drago kada se širi mreža sportskih centara, a posebno kada je reč o golfu, najmasovnijem individualnom sportu. Grad organizuje i Sajam sporta, koji je juče otvoren, a ove godine na toj priredbi pažnja će biti posvećena i golfu, jer nam je cilј da promovišemo što više sportskih disciplina.

Golf city centar na našem Spensu biće idealno mesto za bavlјenje ovom disciplinom, ali i za druženje, tim bilding, promocije i druge poslovne događaje, što može samo da koristi Novom Sadu.

Verujem da će ovo mesto biti atraktivno i za brojne goste našeg grada s obzirom na sve što može da ponudi – istakao je Ognjen Cvjetićanin.

Kako se čulo prilikom otvaranja ''Golf city'' centra to će biti savršeno mesto za organizaciju zanimlјivih i atraktivnih događaja, turnira, korporativnih okuplјanja i slično, međutim koncept takođe sadrži sve elemente golfa i u njemu mogu da vežbaju početnici.

Golf igralište ima sledeća vežbališta: “Driving range”  9 pozicija, “Putting green” sa 9 rupa, za vežbanje kratkih odaraca na rupu, “Sand bunker” – peščana prepreka, za vežbanje igre iz peska, “Putting course” mini golf teren sa devet polјa,  za takmičenje i vežbanje kratkih udaraca na rupu.