Novi simbol Novog Sada? Od novembra najveći šoping centar u Srbiji - Promenada: Zara, Cineplexx, Modena...


Ovog novembra, Novi Sad će se ponovo izdvojiti i otvoriti vrata
najvećeg šoping centra u Srbiji - Promenade.

Do sada su veći i sveobuhvatniji tržni centri otvarani u Beogradu, dok su u drugim gradovima naše zemlje otvarani manji tržni centri i retail parkovi.

Novosadska Promenada po mnogo čemu predstavljaće promenu u poslovanju tržnih centara.

Otvaranjem ovog šoping centra koji će se prostirati na ukupnoj površini od 150.000 kvadratnih metara, od kojih će čak 48.000 m 2 činiti prodajni prostor, ukupna površina svih tržnih centara u Srbiji biće uvećana za 25%, što dovoljno govori o veličini i kompleksnosti ovog projekta.

Revolucionarna tehnologija stiže i u Novi Sad - MX4D bioskop u Promenadi, osetićete čak 14 efekata


Na jednom mestu biće dostupni, našem tržištu, dobro poznati brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka.

U ovom šoping centru naći će se i brendovi LPP grupacije - Mohito, Sinsay i Reserved, od kojih novitet na našem tržištu predstavlja brend Mohito koji će prvi put biti otvoren i to baš u Novosadskoj Promenadi.

Prema trenutno  raspoloživim informacijama u ovom šoping centru naći će se i LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima.

U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kids i Pertinija.

Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: NSinfo

Revolucionarna tehnologija stiže i u Novi Sad - MX4D bioskop u Promenadi, osetićete čak 14 efekata