Lidl karavan u Novom Sadu najavio otvaranje - sniženja već počela


U susret otvaranju prvog savremenog diskonta “Lidl” u našem
gradu, karavan i popularno “Lidl kamionče” stigao je i u Novi Sad.

Veliki broj prolaznika, koji su iskoristili lepo vreme ranog nedeljnog popodneva na Trgu slobode, dočekala su besplatna iznenađenja, a domaćini, među kojima je i poznati novinar Dragan Ilić, delili su sugrađanima slatkiše i slaniše, sokove, vodu i druge proizvode koje do sada nisu imali priliku da kupe u Srbiji, a koji su deo jedinstvenih “Lidl” brendova.

“Lidl kamionče” ujedno je Novosađanima prenelo poruku organizatora koja glasi: “Što u izlogu – to i u radnji”, prenosi Dnevnik.

- Obilazimo gradove u Srbiji, pričamo s ljudima i moj prvi utisak je bio da svi jedva čekaju kad će da dođe “Lidl” – raspoloženo je objasnio Dragan Ilić. – Vidim da su upoznati, probaju proizvode, sve to kod njih izaziva prijatno uzbuđenje, a drugo šta sam primetio je to da su se neočekivana i velika sniženja pojavila u ponudi drugih trgovinskih lanaca. Zbog toga smatram da je pojava novog lanca dovela do konkurencije, što će nama kao potrošačima koristiti i dobićemo povoljnije i kvalitetnije proizvode. Osim toga, cene proizvoda u “Lidlu” nalaze se iznad proizvoda, za razliku od ostalih trgovinskih lanaca kod nas, što je praktičnije, a naši ljudi imaju običaj da kažu “Švabo smislio!”.

Tokom četiri dana ekipe “Lidl” karavana će obići 12 gradova, a Novi Sad je bio drugi koji su posetili.

Istovremeno otvaranje 16 “Lidl” prodavnica širom Srbije, kao i u našem gradu, planirano je za četvrtak, 11. oktobar u 8 sati ujutru.

Prvi savremeni diskont u Srbiji potrošačima će ponuditi jednistveno iskustvo kupovine kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, poručuju iz diskontnog lanca “Lidl”.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: facebook.com/lidlsrbija

Lidl se otvara 11. oktobra u 8 sati ujutru, 16 prodavnica u isto vreme - preko 1.500 zaposlenih