Bliži se otvaranje Promenade (VIDEO IZ VAZDUHA)


"Od velike nam je važnosti povezanost sa lokalnom zajednicom
Znamo koliko Novosađani sa nestrpljenjem iščekuju otvaranje Promenade i želimo da im pružimo jedinstveni užitak koji će zadovoljiti sve potrebe savremenih kupaca. Takođe, važno je istaći da će ova investicija doneti više od 1.500 novih radnih mesta, što je od velikog značaja za sam grad", izjavio je Boris Stevović, menadžer tržnog centra Promenada Novi Sad, prenosi RTV.

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će biti najveći retail objekat u Srbiji.

Na 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, ovaj tržni centar ponudiće svojim posetiocima objedinjeno iskustvo kupovine, veliki izbor modnih brendova, kao i dobro poznate lokalne sadržaje, što će ga činiti jedinstvenim na tržištu.

U Promenadi će se naći brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay, Reserved i Mohito.

Lokale će imati i LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kids-a i Pertini-a. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: Feri K. - Aerodron YouTube

Uvodi se "policijski čas" za maloletnike u Novom Sadu - kući do 22h?