Voša u Ratkovu sa najjačim sastavom, u subotu protiv Zvijezde


Nova provera za fudbalere Voše je u sredu kada gostuju
Radničkom 1918 iz Ratkova (član PFL Sombor), koji obeležava vredan jubilej - 100 godina od osnivanja. Trener Veselinović odlučio je da u Ratkovo povede najjači sastav.

„Biće to dobra prilika da proverimo trenutne mogućnosti svih momaka koji su u konkurenciji za prvi tim“, rekao je Veselinović.

„Čuo sam da je teren u Ratkovu veoma dobar i zbog toga ćemo iskoristiti priliku da vidimo na delu sve igrače, uključujući tu i novajlije koje su nam se priključile tokom proteklih dana.“

U sastavu neće biti povređenog Damira Zlomislića, mladog reprezentativca Aleksandra Mesarovića i verovatno golmana Emila Rockova.

„Prva prognoza bila je da Zlomislića očekuje tri do četiri nedelje pauze, zbog istegnuća medijalnog ligamenta kolena“, rekao je dr Vladimir Čolaković, lekar novosadskog superligaša.

„To i dalje važi, tako da očekujem da u roku naredna dva-tri dana on počne s laganim trčanjem, a da se u pun trening uključi naredne nedelje. Teško je očekivati da će biti spreman za susret s Radničkim u Nišu, ali verujem da će posle toga zauzeti svoje mesto u timu. Što se Rockova tiče, posle povrede u duelu s Crvenom zvezdom, na šefu struke je da odluči hoće li danas braniti. Svi ostali igrači su zdravi.“

Utakmica između Radničkog i Vojvodine zakazana je za 17 časova. Očekuje se da će dolazak superligaša iz Novog Sada izazvati veliko interesovanje tamošnjih ljubitelja fudbala i da će tribine lokalnog stadiona biti lepo popunjene. Pre ovog duela, gledaoci će moći da prate još dva interesantna susreta, pošto se od 14.30 časova sastaju pioniri iz Ratkova s vršnjacima Tekstilca iz Odžaka, dok će se publici, od 15.30 časova, predstaviti i veterani Radničkog i Vojvodine.

Drugu proveru tokom pauze Novosađani će imati u subotu, kada im u goste dolazi član Premijer lige BiH Zvijezda 09 iz etno-sela Stanišići. Taj susret igraće se u FC “Vujadin Boškov” (17 časova). Podsetićemo da su se ove ekipe srele i na stadionu u Ugljeviku pre dva meseca i da je tada rezultat bio - 2:2.

izvor: dnenvik.rs, fkvojvodina.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

POPULARNO