Rockov o odlasku iz Voše: Tek kada stigne ponuda koja će zadovoljiti i klupsko rukovodstvo i mene


Vest da je Emil Rockov, standardni golman i zamenik kapitena
fudbalera Vojvodine, produžio ugovor do 2022. godine izazvala je nepodeljeno zadovoljstvo među pristalicama novosadskog superligaša.

„Ugovor me je vezivao do 2020, a sada smo ga produžili do 2022. godine. Ponude koje su na adresu kluba stigle za mene u minulom prelaznom roku nisu bile ni po mojoj, ni po meri Vojvodine i zbog toga smo zajednički odlučili da dodatno učvrtstimo saradnju. Meni je u Novom Sadu dobro, zadovoljan sam uslovima koje imam za sportski napredak, imam svoj mir i nikuda ne žurim. Ljudima iz kluba sam zahvalan zbog ukazanog poverenja i sada imam jedino obavezu da nastavim da treniram i izgrađujem se kao golman. O odlasku iz Voše počeću da razmišljam tek kada i ako stigne ponuda koja će zadovoljiti i klupsko rukovodstvo i mene“, rekao je Rockov.

Pred crveno-belima je u subotu jedna od važnijih utakmica, jer im, posle dva vezana poraza od Crvene zvezde i Radničkog, u goste dolazi Voždovac. Ni Beograđani nisu najbolje startovali u prvenstvu, pa se očekuje dobar fudbal i obostrano povišen rezultatski ulog.

„Činjenica je da će to za obe ekipe biti veoma važna utakmica. Mi želimo da pobedom uđemo u trijumfalnu seriju i da pokažemo da se s ovim što smo do sada uradili nikako ne mirimo, još manje zadovoljavamo. Hoćemo da na delu pokažemo da imamo potencijal i kvalitet za mnogo bolje rezultate i očekujem da ćemo i profesionalno i emotivno biti izuzetno motivisani da savladamo Voždovac“, kaže golman Vojvodine.

U redovima “zmajeva” sada nastupaju i dvojica momaka koji su ponikli u Voši i koji su do ovog leta nosili njen dres - golman Marko Ilić i Lazar Zličić.

„Reč je o zaista sjajnim momcima i fudbalerima, ali sam uveren da će obojica, kao pravi profesionalci, učiniti sve i pružiti maksimum kako bi njihova ekipa ispunila cilj. Iako znam da kod njih one postoje, emocije tu više nisu bitne, već je to uniforma u kojoj sada igraju i grb kluba koji nose. Očekujem dobru utakmicu, nećemo imati ni malo naivan i lak zadatak, ali se nadam da ćemo ga ispuniti na naše i zadovoljstvo navijača Vojvodine“, poručio je Emil Rockov.

Duel Vojvodina - Voždovac na programu je u subotu na stadionu “Karađorđe”, u 19 časova.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO