Na Limanu kasni pošta? Pošta demantuje...


Stanovnici pojedinih delova Novog Sada poslednjih
meseci će žale da im kasni pošta.

Da postoje problemi sa dostavljanjem pošte pokazuje slučaj sa Limana II gde je upravnik zgrade pozvao komšije da odu do Limanske pošte i podignu svoju poštu. Na obaveštenju koje je potpisao upravnik zgrade, koje je bilo okačeno na ulazu u Fruškogorskoj 12 dok ga neko nije otkinuo, pisalo je: "Poštu do daljnjeg možete podići u pošti kod Limanske pijace. Pošta ne isporučuje pošiljke do daljnjeg zbog nedovoljnog broja radnika".

Upravnik ove zgrade za 021.rs kaže da je obaveštenje okačio nakon što su mu se komšije više puta žalile da ne dobijaju poštu i račune, pa je odlučio da sam ode do limanske Pošte i sazna šta se dešava.

"Dostavljanje pošte kasni već nekoliko meseci i tek sada sam otišao da se raspitam šta je problem jer trebalo je vremena da shvatimo da nešto nije kako treba. Takođe, u međuvremenu je i poštar koji je pokrivao ovaj kvart dve decenije otišao u penziju. U Pošti su mi rekli da nemaju dovoljno radnika i da zato kasne sa isporukama i dali su mi poštu za moju zgradu. To su čuli stanari drugih zgrada, pa su i oni išli do Pošte. Sada su iz tog preduzeća počeli svakog dana nekog da šalju u ovaj kvart", navodi Upravnik ove zgrade za 021.rs.

U JP "Pošte Srbije" za 021.rs damantuju da ima kašnjenja u isporukama.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

POPULARNO