Krajem septembra trebalo bi da bude izlivena i krovna ploča nove zgrade RTV-a


Izlivena je jedna od poslednjih etaža na produkcijskom delu nove
zgrade Radio-televizije Vojvodine. Za nekoliko dana isti posao biće urađen i na B objektu. Krajem septembra trebalo bi da bude izlivena i krovna ploča čime će grubi radovi na zgradi biti potpuno završeni.

Dvesta četrdeset sedmog radnog dana na gradilištu na Mišeluku izliven je deo ploče površine od 650 kvadratnih metara koja zatvara dva mala studija na novoj zgradi Radio-televizije Vojvodine.

Isti posao će zatim uslediti i na administrativnom delu zgrade, a očekuje se da će do kraja septembra objekat biti potpuno zatvoren, odnosno da će dobiti i povučeni ravan krov.

"Ono što je bitno reći jeste da je javna nabavka za drugu etapu izgradnje RTV-a objavljena na sajtu Uprave za kapitalna ulaganja i iščekujemo našeg izvođača za drugu etapu", kaže Marijana Divljak, direktorica Direkcije za upravljanje nepokretnostima RTV-a.

U završnoj fazi je i objavljivanje tendera za nadzor izgradnje druge etape radova, kao i javna nabavka za enterijer celog objekta koju Radio-televizija Vojvodine sprovodi iz sopstvenih sredstava.

izvor: rtv.rs, foto: youtube/printsreen

POPULARNO