Voša traži novu maskotu kluba - raspisan konkurs, prilika da budete deo istorije


OK Voša traži novu maskotu

Pozivamo osnovce,srednjoškolce, studente, profesionalne umetnike i sve kreativne, inovativne i maštovite pojedince (od 7 do 77 godina) da učestvuju u nagradnom likovnom konkursu i pridruže nam se u potrazi za novom maskotom ODBOJKAŠKOG  KLUBA  VOJVODINA, navodi se u saopštenju Kluba.

Zašto je baš ovo prava prilika za vas?

Vojvodina je najuspešniji odbojkaški klub u zemlji, aktuelni je šampion Srbije i jedini nosilac evropskog klupskog trofeja u ovom sportu. Odbojkaške utakmice najlepši su sportski praznik u Novom Sadu, a odbojka najpopularniji sport u gradu. Renome i kvalitet gradili smo dugo, predano i pažljivo, te danas uživamo poštovanje mnogih sportskih prijatelja i zvaničnika iz celog sveta. Na putu razvoja veliku pažnju posvetili smo i promocijama, marketingu, saradnji sa mnogim ustanovama, medijskoj zastupljenosti, sinergiji sa navijačima, posebno onim najmlađim.

Deo marketinške priče svakako je i maskota. Starije generacije bez sumnje se sećaju stare maskote u obliku Lale (nastale devedesetih), koja je bila neizostavni deo naših utakmica i svečanosti. Kako je za klub našeg nivoa od izuzetne važnosti da prati tokove vremena, nove trendove, da osluškuje potrebe i želje navijača i posebno da se približi onima na kojima svet ostaje – najmlađima – odlučili smo da raspišemo konkurs za novu maskotu, navodi se u saopštenju Kluba.

Više informacija, propozicije i kompletan tekst konkursa na sajtu Kluba.

izvor: okvojvodina.org, foto: facebook.com/okvojvodina

POPULARNO