Milan pojačao ponudu - Nudi 120 miliona evra za Sergeja


Milan je krenuo u poslednji napad na Sergeja Milinković-Savića

Pošto je Lacio odbio ponudu Rosonera da za 30 miliona evra pozajme reprezentativca Srbije uz obavezu da ga sledećeg leta kupe za još 50 miliona, Milan je napravio novu računicu i u Rim poslao novu ponudu.

Ponovo je aktuelna jednogodišnja pozajmica, ali Milan sada nudi 40 miliona evra i obvezu da u junu 2019. kupi Milinković-Savića za sumu od 80 miliona. Tako bi ukupan transfer dostigao iznos od 120 miliona evra, što bi trebalo da zadovolji Klaudija Lotita, kapricioznog vlasnika Lacija, prenose agencije.

Prelazni rok u Italiji za angažovanje novih igraća biće završen sutra, 17. avgusta. Od subote, pa do kraja meseca, biće moguća jedino prodaja igrača inostranim klubovima.

Milan je poslednji potez povukao u cajtnotu. Ako vlasnik Lacija odbije i pojačanu ponudu, Sergej Milinković-Savić moći će da ode još samo u Španiju ili Francusku, a tamo su za reprezentativca Srbije vrlo zainteresovani Real i Pari sen Žermen. Lotitu takav rasplet odgovara. Za bivšeg igrača Voše bi mogao da dobije traženu sumu novca, a ne bi pojačao ligaške protivnike.

izvor: agencije, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO