Izmena trase linija 1, 3, 4, 6, 8, 12 i 18 - Četvorka neće saobraćati deset dana


Ponovo otvorena za saobraćaj raskrsnica kod Banovine


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve
određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 3, 4, 6, 8, 12 i 18 zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže u Bul. Mihajla Pupina u Novom Sadu. Izmenjen  režim saobraćajnih linija važi od 02. do 12. avgusta. Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja:


LINIJA BROJ 1 I 8

Smer ka Limanu: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Narodnog fronta, desno u Fruškogorsku ulicu do okretnice Štrand.

Smer od Limana: Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi skreću levo u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 3

Smer sa Detelinare: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer iz Perovaradina: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. oslobođenja, desno u Jevrejsku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 4

Autobusi na ovoj liniji neće saobraćati za vreme izvođenja građevinskih radova.


LINIJA BROJ 6

Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bul. Oslobođenja autobusi skreću desno na Bul.oslobođenja, , levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. Oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 12

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Telepa: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku do okretnice u Šafarikovoj ulici.


LINIJA BROJ 18

Smer:N.naselje-Detelinara-Liman-N.naselje: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Futoške ulice autobusi saobraćaju bul. Oslobođenja, dalje skreću desno na Bul. Cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu Bul. Oslobođenja -Futoška usklađuju prolazno vreme

Smer:N.naselje-Liman-Detelinara-N.naselje: Od raskrsnice Bul. Cara Lazara i Bul. Oslobođeđa autobusi skreću levo na Bul. Oslobođenja, levo na Bul. Kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu Bul. Oslobođenja -Jevrejska usklađuju prolazno vreme.


AUTOBUSI NA IZMENJENOM DELU TRASE NAVEDENIH AUTOBUSKIH LINIJA KORISTE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

foto: ilustracija

Ponovo otvorena za saobraćaj raskrsnica kod Banovine

POPULARNO