Akcija širom Vojvodine i Beograda - Besplatno šišanje đaka prvaka


Septembar je na vratima i hiljade glavica sprema se da krene na
put znanja. U nove pobede treba da uđu sa novom frizurom! Pošto opremanje đaka prvaka nije lako, AS FM odlučio je da pomogne tako što će ulepšati 1. septembar. Organizuju besplatno šišanje koje će vas zanimati u dva slučaja:

1. Ukoliko ste frizer ili vlasnik frizerskog salona i želite da se priključite, potrebno je da pošaljete podatke na mejl: prvaci@radioas.fm u periodu od 18. do 26. avgusta. Dodaće vas na spisak prijatelja širom Vojvodine i Beograda koji su se već prijavili; poslaće vam specijalan plakat koji treba da zalepite na izlog ili vrata svog salona, a potom nam pošaljete fotografiju koju će okačiti u album na fejsbuku. Nazivi i adrese svih frizerskih salona biće objavljivani u programu.

2. Ukoliko imate dragog đaka prvaka i želite da ga obradujete novom frizurom za prvi dan škole, učinite to besplatno. Odvedite ga u najbliži frizerski salon koji učestvuje u akciji, u periodu od 26. avgusta do 1. septembra. Spisak salona u gradovima nalazi se ovde, a prepoznaćete ih i po specijalnom plakatu u izlogu.

izvor: radioas.fm, foto: ilustracija, patrisyu/freedigitalphotos.net