Zlatan Ibrahimović stiže na EXIT - sledeće godine?


Jedna od najvećih fudbalskih zvezda svih vremena Zlatan
Ibrahimović obratio se ljubiteljima Egzit festivala u video poruci i pozdravio ih u duhu ovogodišnje teme festivala "EXIT Freedom"!

"Zdravo moji prijatelji, uživajte u festivalu slobode! Moje ime zvuči kao veliki bend, pa možda sledeće godine ja budem hedlajner", u svom stilu se našalio popularni švedski fudbaler bosanskog porekla. Njegova poruka biće emitovana pred početak i na poluvremenu utakmica iz završnice Svetskog prvensta u fudbalu koje će festivalska publika moći direktno da gleda na ogromnom LED ekranu u VISA FIFA World Cup zoni smeštenoj u festivalskom kampu na novosadskom Štrandu.

U specijalnoj VISA FIFA World Cup zoni između utakmica posetioci će moći da uživaju uz dnevne žurke u organizaciji AS FM radija, a takmičarski duh u pauzama da prenesu na postavljeni stoni fudbal. Posetioce očekuju i dodatne igre i VISA aktivacije uz mogućnost fotografisanja sa maskotom FIFA World Cup 2018. Na ovo masovno gledanje utakmica u društvu više hiljada ljubitelja fudbala, pozvani su ne samo kamperi, već i svi posetioci popularnog novosadskog kupališta Štrand.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: youtube.com, printscreen