Trener Voše o novim igračima: Vreme će pokazati da li su i kolika pojačanja za Vojvodinu


Zvijezda 09 i Vojvodina igrali su nerešeno 2:2, u prijateljskom
meču odigranom u Ugljeviku.

- Bila je ovo dobra prijateljska utakmica, protiv odličnog protivnika, u lepom fudbalskom ambijentu. Zadovoljan sam angažovanošću igrača, iako je evidentno da nam je ovo tek druga utakmica u pripremnom periodu. Danas je šansu da zaigra dobilo oko 19-20 igrača, među kojima su i šestorica novih, s tim da su nam se Đorđević i Zlomislić tek juče priključili. Sada treba da nastavimo da radimo, kako bismo u preostalim prijateljskim utakmicama do početka prvenstva pokušali da koliko-toliko iskristališemo tim – kaže Veselinović.

On je zadovoljan odnosom prema obavezama koji su prikazali novopridošli fudbaleri, za koje ističe da će vreme pokazati da li će biti prava pojačanja za Vošu.

- Zadovoljan sam time što su debitovali i igrali posle napornog puta, jer ni jedan ni drugi nisu celu noć spavali, a vreme će pokazati da li su i kolika pojačanja za Vojvodinu. Svakako nam je potrebno još pojačanja, a ova utakmica je pokazala da je neophodno da u što kraćem roku pronađemo igrače za još dve pozicije, ako želimo da imamo kvalitetna rešenja i veću konkurenciju – istakao je Veselinović.

izvor: fkvojvodina.rs, foto: NSinfo