"Pred nama je teško gostovanje - Voša u Zemun ide po prvu pobedu"


U drugom kolu Superlige, fudbaleri Vojvodine danas gostuju
ekipi Zemuna.

Nemanja Milojević bio je među prvim fudbalerima koji su ovog leta stigli u redove Vojvodine.

- Teška je bila naša prva prvenstvena utakmica s ekipom Mladosti, koja je pokazala da je jaka, kvalitetna, veoma iskusna i uigrana - nije propustio Milojević priliku da se osvrne na svoj debi u zvaničnom susretu na “Karađorđu”. - Uostalom, nisu Lučanci slučajno u prošloj sezoni bili u finalu Kupa Srbije. Što se moje igre tiče, samo donekle sam zadovoljan, jer znam da mogu puno bolje od prikazanog. Doći će sve to na mesto kako se budemo uigravali i važno je da ekipa, a s njom i ja, iz susreta u susret bude sve sigurnija.

- Pred nama je ozbiljna i neizvesna utakmica, to je jedino što je sigurno. Znam da ćemo se potruditi da je odigramo najbolje što umemo, jer ćemo biti kompletni. Verujem da će sve biti u najboljem redu, poznato je da Voša u svakom susretu ide na pobedu, pa će tako biti i u subotu. Ekipe se još uigravaju i uklapaju, a mi ćemo pokušati da ispravimo greške iz susreta s Mladosti i upišemo prva tri boda.

Jedan od najiskusnijih prvotimaca Lazar Arsić složio se da ekipi neće biti lako u Zemunu, ali da ona poseduje kvalitet i može da osvoji čitav plen.

„Moraćemo u susret da uđemo maksimalno motivisani i koncentrisani“, naglasio je Arsić.

„Svesni smo da ovaj duel puno znači svima nama, kako klubu, tako i navijačima i zbog toga ćemo se potruditi da pružimo sve od sebe kako bismo pobedili. Dobro je to što ćemo biti kompletni i očekujem da ćemo iz utakmice u utakmicu pružati sve bolje igre. Ponavljam, pred nama je teško gostovanje, ali priželjkujem da na njemu naplatimo dug Zemunu za poraz na “Karađorđu” prošlog proleća.“

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

POPULARNO