Posle samo boda Voše u Zemunu: "Snimak prilika koje nismo realizovali govori više od 1.000 reči"


„Fudbal je takav“, dan posle utakmice rekao je Aleksandar
Veselinović, šef stručnog štab Vojvodine.

„Po svemu prikazanom, zaslužili smo da uzmemo tri boda jer smo nadigrali Zemun, stvorili veliki broj prilika, četiri puta naši napadači izlazili su sami pred golmana i neobjašnjivo pro­mašivali. Iz tog aspekta, apsolutno sam nezadovoljan s konačnih 1:1, bez ikakve pretencioznosti ili želje da uvredim domaćina i kolegu Milanovića, kog izuzetno cenim. Sada treba da ostanemo dostojanstveni i da izdržimo sve ovo, odnosno da nastavimo s radom još jače i posvećenije. Uložili smo puno truda u Zemunu i rekao sam fudbalerima, a ponoviću im i pred početak današnjeg treninga, da bih voleo da tokom čitave karijere radim s takvom grupom igrača. Pokazali su veliku želju i volju da u delo sprovedu sve ono što smo se dogovorili, a snimak prilika koje nismo realizovali govori više od 1.000 reči.“

Vinsent Eze imao je nekoliko sjajnih prilika, ali su golman Milošević, a onda i nepreciznost Nigerijca, učinili da ni jedna od tih lopti ne završi u mreži.

„Eze je dva ili tri puta izlazio oči u oči s čuvarom mreže Zemuna, ali su prilike imali i ostali naši igrači i realno je bilo da pobedimo velikom razlikom. Ponavljam, na iskušenju smo koje moramo da istrpimo, jer se jasno videlo da smo na dobrom putu ka stvaranju jakog tima i napadačkog modela igre i zbog toga sam, uprkos svemu, više nego zadovoljan. Stvaramo prilike, nažalost još uvek ih ne koristimo, ali smo iz dana u dan sve kompaktniji i svaki novi trening donosi nam vidljivi boljitak.“, prenosi Dnevnik.

Kada se promaše tolike prilike, stigne kazna u vidu protivničkog gola, a egzekutor je bio Simić u 98. minutu.

„Jeste, stigla nas je neka nebeska kazna. Primili smo gol u poslednjim sekundama utakmice i najgore bi bilo da sada zbog toga kukamo. Ne, nećemo to da činimo, jer smo na putu koji smo zacrtali i ne smemo sebi da dozvolimo da zastanemo. Već u narednom kolu igramo s Radom i sada je najvažnije da se dobro odmorimo i spremimo za tu utakmicu. Imaćemo pred sobom imperativ pobede, što nije nikakva novost kada je Vojvo-dina u pitanju, jer se uvek nalazimo u takvoj situaciji. Najvažnije će biti da budemo maksimalno fokusirani na susret i zadatke koje budemo dogovorili, a veliki rad i zalaganje neminovno će početi da donose željene rezultate“, kategoričan je bio Veselinović.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: youtube.com

"Voša bila bolja - apsolutno nisam zadovoljan rezultatom" (VIDEO, GOLOVI, PRILIKE)

POPULARNO