Novi Sad prodaje parcele - procenjena vrednost preko 480 miliona


Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije organizuje
je javno nadmetanje za prodaju tri parcele građevinskog zemljišta.

Prodaju se parcele u Industrijskoj zoni Sever IV, u Veterniku i na Bulevaru patrijarha Pavla, a njihova ukupna vrednost je procenjena na više od 480 miliona dinara.

Najskuplje građevinsko zemljište je ono koje se prodaje u Industrijskoj zoni Sever IV, veličine 62.200 kvadratnih metara. Njegova početna vrednost je više od 294 miliona dinara. Kako se navodi, ovaj prostor je opremljen instalacijama vodovoda, kanalizacijom, elektro-energetskom mrežom, a izgrađen je i asfaltni kolovoz.

Ovo zemljište se u izvodu lista nepokretnosti vodi kao voćnjak treće klase.

Na Bulevaru patrijarha Pavla prodaje se parcela od 2.461 kvadratnog metra. Grad je procenio da je početna cena zemljišta nešto više od 152 miliona dinara. Na ovom mestu bi trebalo da budu izgrađeni stambeni objekti spratnosti do četiri sprata sa potkrovljem, prenosi 021.rs.

U Veterniku se prodaje parcela od 5.901 kvadratnog metra u Šumskoj ulici. U ovoj ulici nije izgrađen asfaltni kolovoz, a početna cena zemljišta je 34,8 miliona dinara. Na njoj će biti izgrađene stambene zgrade od jednog sprata sa potkrovljem.

izvor: 021.rs, agencije, foto: ilustracija