Miloš Krasić: Sa srpskim fudbalom sam definitivno završio...


Obradovali su se navijači Voše u trenutku kada su saznali da će
naš nekadašnji proslavljeni reprezentativac i igrač novosadske ekipe Miloš Krasić trenirati s crveno-belima. Međutim, želje su jedno, a realnost ide u sasvim drugačijem pravcu.

- Ušao sam u 34. godinu i, kako stvari stoje, sa srpskim fudbalom sam definitivno završio - objasnio je Krasić. - Igrao sam ovde u vreme kada je to trebalo da radim, proveo sam u Vojvodini dve i po sezone, a sada još godinu dana imam ugovor s poljskom Lehijom. Deca mi u Gdanjsku idu u školu, porodica i ja smo zadovoljni i nema razloga da nešto po tom pitanju menjamo, tim pre što postoji ideja da ostanem da radim u Lehiji i po završetku karijere. Uvek postoji mogućnost da tačku na bavljenjem fudbalom stavim u Novom Sadu, ali videćemo šta će vreme doneti. U ovom trenutku, najiskrenije, o takvoj soluciji ne razmišljam, prenosi Dnevnik.

- Sadašnji igrači Voše su dosta mladi, ali imaju potencijal za ostvarivanje boljih rezultata od onog iz prošle sezone. Tokom leta sam odmor provodio u Novom Sadu i radio individualno, ali je mnogo bolje kada trenirate s ekipom. Uz to, dobro poznajem trenera Veselinovića iz vremena kada sam igrao u Rusiji i iskoristiću ovih nekoliko dana da što spremniji odem u Poljsku, gde mi pripreme počinju 8. jula.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs

"Na ovo čekamo 12 godina - Vojvodina u Ligi šampiona, pun Spens, podrška navijača..."