Izmena režima saobraćaja ze vreme Egzita


Tokom trajanja Festivala „EXIT 2018“ određuje se privremena

zabrana saobraćaja za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine ulice u Petrovaradinu.

Određuje se privremeno uvođenje zone „30“ u delu Preradoviđeve ulice, od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana „Lovoturs“. Privremeno taksi stajalište se određuje na Trgu Vladike Nikolaja u Petrovaradinu kod Štrosmajerove ulice.

Takođe, privremeno se menja trasa autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika koja se pruža Beogradskom ulicom u Petrovaradinu na sledeći način: od Trga Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, Kameničkim putem, Kejom Skojevaca i Relјkovićevom ulicom, do Preradovićeve ulice i dalјe postojećom trasom, osim linije broj 69, koja se od Trga Vladike Nikolaja pruža Kameničkim putem do raskrsnice sa ulicom Dunavske divizije i dalјe postojećom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važi od 17.00 časova 12, 13, 14. i 15. jula, do 6.00 časova narednog dana i 16. jula do 11.00 časova, a privremeno uvođenje zone „30“ u delu Preradovićeve ulice važi od 12. do 16. jula.

POPULARNO