Voša se vraća u NS: Pripremne utakmice sa Zvijezdom, Uralom i Katarom - čekaju se pojačanja


Prvobitno je bilo predviđeno da fudbaleri Vojvodine na
pripremama na Zlatiboru ostanu do 1. jula, ali je taj plan promenjen i ekipa se definitivno u Novi Sad vraća u četvrtak.

„Dobro smo o svemu razmislili, konsultovali se međusobno i s rukovodstvom kluba i ocenili da nam je tako bolje. U petak i subotu igrači će dobiti slobodne dane, a od nedelje kraćamo s treninzima dva puta dnevno u FC „Vujadin Boškov“. Kod kuće ćemo imati mnogo više mogućnosti da pronađemo protivnike, jer su nam u ovoj fazi rada kontrolne utakmice veoma važne. Na Zlatiboru smo u svemu ispunili zacrtani plan, a sada je trenutak da počnemo s definisanjem igre. U tome nas ometa činjenica da nismo kompletirali igrački kadar i ja se iskreno nadam da ćemo tokom narednih nekoliko dana dobiti barem trojicu-četvoricu novih igrača. Ukoliko zaista dođu, nećemo znati u kakvoj su fizičkoj spremi, moraće da rade odvojeno u mikrociklusu kako bi se približili po tome ostalim kandidatima za tim, pa se jasno vidi da nam vreme nije saveznik.“

Za sada su crveno-beli ugovorili tri utakmice: 6. jula igraće sa Zvijezdom 09 u Stanišićima (BiH), 10. jula sledi im susret sa Uralom iz Jekaterinburga na „Karađorđu“ , a 14. jula rival će im biti Katar, takođe na stadionu u Novom Sadu.

„Pokušaćemo u međuvremenu da pronađemo još jednog rivala, a želja nam je da odigramo i utakmicu s Bečejom, u kojoj bi nastupili nađi mlađi prvotimci. Ipak, od velikog je značaja to da nam stignu pojačanja u najkraćem roku, jer samo tako moći ćemo da radimo na postavljanju postulata igre“, dodao je Veselinović, prenosi Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, foto: NSinfo

"Poziv Vojvodine se ne odbija"

POPULARNO