"Vojvodina je i dalje veliki klub, ali je u ovom trenutku u njoj jedino izvesna - neizvesnost"


Posle desetak dana provedenih na pripremama na Zlatiboru
fudbaleri Vojvodine vratili su se u Novi Sad, gde će nastaviti s radom i uigravanjem linija tima.

Jesu crveno-beli za tri dana skratili boravak na prelepoj srpskoj planini, ali su za to imali valjane razloge. Pre svega, na ovakvu odluku primoralo ih je veoma loše, kišovito i hladno vreme, koje prosto nije dozvojavalo nastavak nesmetanog rada, ali tome apsolutno mora da se doda i izostanak kontrolnih utakmica, kao provere do sada urađenog, prenosi Dnevnik.

„Prezadovoljan sam odnosom ove grupe igrača Vojvodine prema obavezama, kao i njihovim izuzetnim, pravim profesionalnim radom tokom ove faze priprema. Trudili smo se i uspeli da realizujemo kompletan program koji smo pripremili, tako da ranijim povratkom u Novi Sad ništa ne gubimo. Igračima ćemo dati dva slobodna dana, a onda nastavljamo pripreme. . Napravljen je detaljan plan s kim će Voša igrati do početka prvenstva i meča sa Mladosti iz Lučana na Karađorđu“, konstatovao je Veselinović.

Kaže da postoji mogućnost da odu u etno-selo u Stanišićima (BiH), gde 6. jula igraju susret sa Zvijezdom, novim premijerligašem BiH.

„Zna se da ćemo se na našem stadionu 10. jula sastati s ruskim premijerligašem Uralom iz Jekaterinburga, a četiri dana kasnije, rival će nam biti FK Katar“, kaže Veselinović.

Vojvodina je tokom rada na Zlatiboru ostala bez trojice veoma bitnih igrača u projekciji tima za narednu sezonu.

„Činjenica je da su nas napustili Putinčanin, Radovanović i Marko Gajić i da se kući vraćamo s manje fudbalera nego što smo ih imali kada smo pošli put Zlatibora. Šta da se radi, nadam se da će veoma brzo novi momci potpisati ugovore i da ćemo imati mogućnosti i vremena da ih uigramo s ostatkom ekipe. Svestan sam da nam dani prolaze i vreme curi, ali nikako u tome ne želim da tražim bilo kakav alibi. Držim da je Vojvodina i dalje veliki klub, ali je u ovom trenutku u njoj jedino izvesna – neizvesnost. Bez obzira, spreman sam da nastavim s ozbiljnim radom zajedno s mojim saradnicima i nadam se da ćemo uskoro kompletirati redove time“, naglasio je Aleksandar Veselinović.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO